Извозване на боклука след ремонт – събиране на отпадъци от апартаменти

Знаете ли, кога най-често се налага събиране на отпадъци от апартаменти? Това е по време на ремонта в апартамента се генерира голямо количество отпадъци: фрагменти от стари плочки, останки от мазилка, дървени конструкции, тръби и други отпадъци след преустройство, разрушаване на прегради, подмяна на прозорци или врати. За да се отървете от тях, битовите резервоари в двора на къщата не са подходящи.

Извозването на строителни отпадъци не е отговорност на комуналните служби и ще бъде наложена глоба за изхвърлянето им в близост до къщата. Освен това отпадъците от ремонта могат да бъдат големи и ще е необходима помощта на хамали, за да го извършите.

Тук на помощ се явяват услугите на чистачи.соm.

Тази фирма ще се погрижи за товаренето, извозването и изхвърлянето на всички отпадъци, генерирани след ремонт в апартамента. Те работят с частни клиенти и юридически лица от София и всички региони на София област. Може да поръчате събиране на отпадъци от апартаменти по всяко удобно време.

Процедура за изхвърляне на отпадъци след ремонт

Извозването на определени видове боклук е работа за професионалисти. Техните служители имат богат опит в тази област и самостоятелно извършват демонтаж на големи предмети, като стари мебели, слизане от пода по стълби при неизправност или липса на асансьор, товарене, извозване на отпадъци до депо за депониране.

Преди извозване и депониране се определят обемът и видът на боклука, за да побере контейнера или фургона с необходимата вместимост и товароносимост.

Отпадъците се сортират по класове

Това става по клас на опасност и се доставят до мястото за преработка в съответствие със санитарните норми и законовите изисквания.

Извозването на строителните отпадъци от апартамента се извършва съгласно изискванията в ненатоварен контейнер.

Прави се събиране на отпадъци от апартаменти и извозване на строителни отпадъци след ремонт от апартамента, както и изхвърляне на битови и промишлени отпадъци в София и региона. Разполага се с обучени товарачи в самия постоянен персонал и собствен автопарк от бункери и микробуси за изхвърляне на боклук от всякакъв вид и размер.

Цената на услугите

Тя зависи от обема на боклука, броя на участващите товарачи и се определя индивидуално. При сключване на договор за текуща поддръжка, стойността се калкулира по специални намалени цени.

Повече за пакетните цени и предлагани услуги, разгледайте на този адрес: https://www.xn--80apb8af1ae.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5.

Scroll to Top