7 причини да използвате GPS навигация за кола, вместо смартфона си

Използването на специален GPS за навигация може да направи пътуването от точка A до точка B много по-гладко.

Това е въпрос, който сме чували отново и отново: Защо да купувам GPS навигация за колата си, когато телефонът ми също има карти?

Друг, често задаван въпрос е: Защо да харчите трудно спечелените си пари за ново устройство, когато такова вече имате и то работи също толкова добре?

Предлагаме ви да помислите над нещо: Вашият смартфон не работи толкова добре, колкото Garmin GPS за вашата кола. Съществуват само няколко причини да добавите навигация за кола от bgauto.eu. Ето и тях:

1. Живот на батерията

Съвременните смартфони, въпреки всичките си предимства, не са известни със способността си да издържат впечатляващо време между зарежданията. С GPS навигация за кола, която се свързва с вашия автомобил, чрез захранващ кабел, вашата навигация винаги ще е готова, когато колата ви е готова.

2. Повече покритие

Чуваш ли ме сега? Тази скандална рекламна кампания изтъква очевидното – услугата за мобилни телефони не е надеждна навсякъде. Особено ако тръгвате на дълго пътуване. Шансовете да минете, през място или две, където телефонът ви дори не може да получи връзката, от която се нуждае, за да изпрати текстово съобщение, камо ли да събере всички необходимите данни, за да ви насочи от точка А до точка Б, са големи. Наличието на GPS устройство с предварително заредено покритие на карта означава, че не е нужно да разчитате на клетъчен сигнал, така че сте готови да пътувате, дори в най-отдалечените райони.

3. По-малко разсейващи фактори

Всеки път, когато телефонът ви получи известие, вашето шофиране се прекъсва. С GPS навигация в колата, може да се съсредоточите върху това, което наистина има значение, за безопасното ви пристигане до избраната дестинация.

4. По-лесно за четене

С голям размер на дисплея, ярък сензорен екран от край до край с висока разделителна способност и графики, които са проектирани с мисъл за гледане от една ръка разстояние е безпроблемно. Няма да се налага да примижавате към телефона си, за да видите къде трябва да отидете.

5. Проектирана за таблото на вашия автомобил

Има какво да се каже за наличието на специални устройства за специални задачи. GPS навигацията за кола може да стои безпроблемно в продължение на дълго време, върху табло на вашия автомобил. Това означава, че винаги ще е на мястото си и готова за работа. Вече няма да се налага да балансирате телефона си в поставката за чаша, да се притеснявате, дали не сте забравили зарядното в офиса. Всичко, от което се нуждаете ще е точно там, където трябва да бъде по всяко време.

6. Рентабилност

Пътищата се променят, нови фирми се отварят и затварят и шофьорите се нуждаят от най-новите налични данни за карти. Избирайки съвременни модели навигации за кола, вие залагате на налична нова актуализация, така че устройството лесно да се актуализира с най-новите карти.

7. Поверителност на данните

С модерна навигация за кола може да сте сигурни за вашите данни за местоположение и история на пътуванията. Те принадлежат на вас и само на вас.

Готови ли сте да тръгнете на път с по-специална навигационна система? С BGAUTO.EU може да разгледате наличните автомобилните продукти, които добавят нови нива на свобода, удобство и спокойствие към времето ви на път.

Scroll to Top