Организация по изхвърляне на стари мебели цени изгодни

Направихте ремонт, купихте мебели, сега трябва да организирате изхвърляне на стари мебели цени, може да разгледате и онлайн.

И така, ако старият диван от апартамент е за рециклиране; Ако секцията е прекалено голяма и не може да бъде изнесена от вас самите; Ако имате старо кухненско обзавеждане или спалня с четирикрил гардероб, то време е да мислите мащабно.

Може сами да разглобите старите мебели, но често това е неудобно. Такива трудно се изнасят дори на части, а комуналните служби не събират такъв боклук. Неразрешеното премахване на стари вещи може да бъде наказано с глоба.

Решението – свържете се с фирма. Екипите ще ви помогнат, ще извозят стари вещи за рециклиране, строителни отпадъци бързо и евтино.

Диваните са много различни. От дивана тип книгата до модел ъгъла има всякакви варианти, транспортирането, на които изисква време и усилия. И така, опитвате се да не увеличавате многообразието от видовете дивани в своя дом и все пак се спирате на два. Изберете желания модел и преди да направите заявка, помислете за услуги по изхвърляне на стари мебели цени.

Изхвърляне на стари мебели цени

Питате се, каква е цената на изхвърляне на стари мебели, изнасяне на диван за рециклиране и още куп излишни неща? Разберете като разгледате ценовата листа на фирмата. Разходите за извозване на стари мебели, вещи, строителни отпадъци са незначителни. Отървете се едновременно от дребни предмети, вземете отстъпка от фирмата при изнасяне на стари вещи за рециклиране. Много пъти конкуренцията между фирмите налага промоционални пакети, безплатен транспорт, например или безплатен демонтаж. Всичко е строго индивидуално и се определя от редица фактори.

Крайната цена за извозване на стари вещи за рециклиране ще знаете, след обсъждане.

Как става рециклирането

Може лесно да предадете дивана, старите неща за рециклиране в София. Екипите ще дойдат при вас в уречения час, хамалите на фирмата ще изнесат внимателно старите вещи, диванът при необходимост ще бъде демонтиран предварително. Те ще натоварят старите неща, мебели и вещи, строителни отпадъци в колата и ще извозят на мястото за сортиране. По този начин частите и материалите, които все още могат да служат, ще продължат да са полезни. Основната част от стария диван, който сте изпратили за рециклиране, като поръчате извозването от професионална фирма ще се използва отново.

Спускане на мебели от най-високите етажи

Когато говорите с управителя на фирмата, постарайте се да посочите точно размерите и теглото на старите мебели, които трябва да бъдат изнесени за рециклиране. Колко трябва да платите за извозване на строителни отпадъци, стари вещи, също зависи от това:

има ли възможност за ползване на асансьор;

колко удобно е да се изнасят товари нагоре по стълбите;

колко далеч да преместите старите неща, строителни отпадъци.

Хамалите ще огледат старите мебели, ще преценят как е по-удобно да изнесат – цял или на части. Те ще разглобят с помощта на специални инструменти, когато това се налага. За да не се повредят подове, стени, кабина на асансьора при извозване на старите мебели или строителни отпадъци, ще е поставено специално покритие. Друг вариант е да преместят стари неща на палет, оборудван с ролки.

Изхвърляне в София и Софийска област

Фирмата предоставя услуги в София и софийска област на една тарифа. За целта ще трябва да плащате допълнително само при премахване на старите вещи, строителни отпадъци от отдалечено съоръжение. Предава се в специални пунктове за битови отпадъци, където старите неща се сортират и предават за рециклиране.

Етапи на сътрудничество

Мека мебел и други излишни неща се изхвърлят на сметище в няколко стъпки. Задачата на клиента е да се договори с управителя на фирмата кога, къде, какво да изнесе, как ще трябва да стане – да се демонтира стар диван, да се използва асансьора и т.н. Избира се автомобил, според размера, теглото на товара, който ще трябва да се изнесе. Хамалите на фирмата бързо ще демонтират, опаковат и изнесат излишните неща от дома. След натоварване в колата клиентът се разплаща с шофьора. Плащането може да стане:

в брой – кеш;

с банка – тук се издава фактура на клиента, за това се информира управителят на фирмата. Той трябва да бъде предупреден за този начин на плащане за извозване на стари вещи за изхвърляне и сам да издаде документа.

Юридическите лица заплащат фактура с включен ДДС.

Какви са предимствата от това да наемете фирма:

Оцеляването на конкурентен пазар не е лесно. Ако изберете доказала се на пазара фирма, тя трябва да работи от няколко години. Да са търсени. Когато избирате фирма следете за:

Такива, които не надуват излишно цената за изхвърляне на стари вещи и мебели;

своевременно подават автомобили за извозване на строителни отпадъци, мебели;

внимателно разглобяват и изваждат старите мебели от апартаменти и къщи, офиси и други обекти;

Прави се и отстъпки за извозване на старите неща, особено, ако се касае за обем. Отстъпка от фирмата може да се получат и ако износът не е спешен или единствен дребен артикул; когато клиентът е пенсионер; когато клиентът е редовен такъв и е ползвал и други услуги или се позовава на препоръките от други клиенти на фирмата.

Ето как може да поръчате услугите

В София рециклирането на стар диван от апартамент е популярна услуга. Столицата расте, актуализира се, има много дизайнерски и бюджетни решения за обновяване на интериора. Столичаните се отърват от старите неща. За да ги изхвърлите за рециклиране, трябва да:

попълните заявка за експорт. Това може да стане в контактната форма на сайта, където посочвате име и телефон. Управителят на фирмата ще Ви се обади, за да обсъди с вас условията за извозване на старите вещи за рециклиране;

Предоставя ви се точна информация за излишните неща, така че да ви е изпратена кола, според размерите и теглото по самото изхвърляне на стари мебели цени.

Предупреждавайте, ако ще плащате износа не в брой, а като юридическо лице (с фактура) и в банка.

Scroll to Top