Извозване на стари мебели Пловдив

Статистиките сочат, че всяка съвременна домакиня прекарва по една трета от живота си в кухнята (в някои случай дори повече). Именно това налага да приобщим кухненските пространства според нуждите.

Така е и със спалнята например. В нея се поставя старта ни на всеки нов ден и края на всеки изминал. Ето, защо мебелите и интериора в тези помещения трябва да са на ниво. За да се получи това е време да помислите за извозване на стари мебели Пловдив.

Знаете ли, че дори най-малката кухня, известна още като кухненски бокс може да бъде стилна, практична и уютна. За това допринасят поредица неща, които преди това трябва да организирате. С помощта на професионална фирма по извозване на стари мебели Пловдив всичко може да бъде така „просто“.

Тук сме събрали още малко полезни съвети, дадени ни от специалисти по дизайн, изграждане на интериора в дома и съвременните пространства:

Не е нужно непременно да правите ремонт, за да и да изглежда домът ви уютно, красиво и функционално. Понякога само дребни аксесоари и малко повечко фантазия могат да свършат точната работа.

Текстилът например, той е много важен за мястото, където релаксираме, творим или храним заедно с цялото семейство. Заложете на оригинални пердета, възглавнички по столовете, салфетки на масата, красива покривка. Добра идея са и аксесоарите в цветове, различни от тези на мебелите. Ако мебелите са много стари и подлежат на подмяна, то chistachi.bg, за изхвърляне на старите неща. След, което може да набавите нови мебели и да получите най-добрия контраст и качество.

Красиви предмети – не забравяйте за възможността да сложите красива ваза или фруктиера, за да оживите пространството и да му придадете приятно пасторално настроение.

Аксесоари изработени собственоръчно – добър вариант е да направите сами част от аксесоарите. Ако имате по-малки деца, може да включите и тях в творческите занимания. Вземете няколко стъклени бутилки от бира или сок и ги почистете от етикети. Ще имате нужда от известно количество мъниста, може дървени или стъклени, лепило и канап. Вместо мъниста може да използвате камъчета, мидички или хартиени продукти. Помислете за това, което искате да изобразите върху ваза, бутилка, салфетник. Може шарките и краските да са в тон с новите мебели.

Еко интериор – ако сте почитател на еко интериорите, може да подредите различни плодове в кора от дърво. За целта предвидете настоящия момент есента и докато се разхождате из парка съберете малки изсъхнали листа, клонки, шишарки, кестени и борови иглички. Импровизирайте с тях, като ги вмъкнете в красива фруктиера или дървен пън. Не пропускайте преди това обаче да ги почистите от прах, кал, пясък и налепи. Когато изсъхнат може да ги лакирате, за да защитите и съхраните за по-дълго време.

Приятни минути в аранжировки.

Източник: https://www.chistachi.bg/category/plovdiv

Scroll to Top