Какви обувки ще бъдат модерни тази пролет

През 2022 г. пролетта обещава да е ранна, така ще трябва да помислите, какви обувки да изберете за себе си този сезон. Защо не се поглезите с нов чифт привличащи погледа обувки. За да сте стилни и в крак с модните тенденции, трябва да знаете за актуалните и сезонни характеристики.

За тази пролет дизайнерите са подготвили за нас огромен брой нови продукти, промоции на маратонки, които приятно изненадат с разнообразие. За дамите например актуални са моделите обувки с токчета. Такива по никакъв начин няма да излязат от мода, а в допълнение към класическите модели с остри върхове, сред най-новите колекции може да намерите много ниски сандали, мокасини и дори необичайни модели с токчета за скандалните им фенки.

С какво ще се асоциира модата за пролет на 2022 г.?

  • Сандали

След като гледахме шоутата на колекциите на дизайнерски майстори от световна класа, можем да заключим, че много от тях отделиха специално място на сандалите. Време е да се настроим на факта, че с идването на тази пролет можете да забравите за ботушите с токчета, поне за известно време. Дори и да ви е трудно да угодите, тогава вероятно ще намерите подходящия модел за себе си.

Интересно решение са сандалите с високи подметки и токове. Тънкият ток ще добави изтънченост и грация към визията ви, а високият ток на стил с оригинално декорирани презрамки. Всичко това веднага ще придаде невероятна грациозност. Много производители на спортни стоки и маркови обувки има идеалното решение за актуализиране на гардероба за пролетта с нови обувки.

Сандалите с висок и доста стабилен ток ще са изключително популярни. Купуването им ще намали риска от усукване или изкълчване на краката, без да отнеме вашата грация и елегантност. Сред колекциите на големи, световни брандове можете да изберете доста интересни модели сандали.

На мода ще са и сандали-гладиатори, ниски сандали с масивни презрамки, модели с цепки и кожена драперия, различни модели сандали на платформа и клин.

  • Обувки

Този сезон дизайнерите се опитаха да създадат модели обувки, които са максимално близки до класиката. Това може да се забележи, особено ясно в някои колекции на световни дизайнери. Цветовата схема е предимно в бели и черни цветове.

Някои колекции ще зарадват с удобни предложения, подходящи за ежедневието, а други с модели обувки със стабилни токчета, които се отличават с голямо разнообразие от цветове.

  • Спортни обувки

Спортът става все по-модерен, с всеки изминал сезон. Това е добра новина. Спортни обувки се носят не само когато някой планира да се занимава със спорт, но и за приятелски събирания. Понякога, дори спортно-елегантните обувки са често избирани за романтична среща.

Има много брандове, които предоставят възможност за комбиниране на маратонки, както със спортно облекло, така и с панталони и дори изискани рокли.

Дизайнерите на маратонки са солидарни и подкрепят тази идея. За онези момичета, които не са готови за толкова радикални модни тенденции, винаги има вариант да носят спортни сандали с малка платформа. В колекциите може да се види голямо разнообразие от вариации.

Пролетната мода през 2022 г. ни изненадва с необичайните си решения, но най-важното е, че моделите от последните колекции все още остават женствени и доста удобни. Насладете се на пазаруването с https://maratonki.info!

Scroll to Top