Това е приказка! Ремонт на дома в селска къща

Декораторът е създал просто зашеметяващ интериор в мечтания дом! Ако искате това да се случи и под вашия покрив, предлагаме ви, да продължите да четете. В случай, че ви се нагал да планирате ремонт в апартамент, то вижте предложенията за наемане на екипи по почистване на апартамент.

За началото на крайградския живот

Къщата може да представляваше нова готова празна кутия, поставена върху парцел от 3,5 декара. Рамката върху бетонни купчини може да е обичайна практика в неравен, хълмист, крайбрежен район. Територията на парцела да е оградена, двуетажната къща без комуникации: без електричество, без водопровод, без канализация, без отопление.

Вътре, обшита с фалшиви греди, пластмасови прозорци (в хола централните прозорци са панорамни към пода), ламиниран паркет, дървен таван, само две стаи по разтежение, балкон, веранда – като мини- тераса, две бани с големи прозорци във всяка и с отопляеми подове в плочки.

И все пак, такава къщата може да е мечта на много хора! Със своя свеж аромат на дърво (вътрешността на къщата обшита с фалшиви греди), красива фасада в стил сканди, големи панорамни прозорци към пода на първия етаж, много слънце във всички стаи – малки, сладки и много спретнати.

Къщата не е просто отделна стая, изградена от стени, с покрив, с прозорци и таван. Домът е преди всичко чувство, настроение, особен спектър от чувства и емоции, които всеки от нас изпитва.

Относно началото на ремонта

Започнете с почистване и като цяло основно изхвърляне на всичко излишно от това място. Може сами да създадете комфорт и атмосфера за много кратък, ограничен период от време. В рамките на вашия малък бюджет може да попаднете на концепция и да подкрепите същността на селския живот в интериорния дизайн.

Първоначално, разбира се, изхождахме от оформлението на сградата като цяло, но може да промените много по материалите и конфигурацията, които са по-приятни. Може да се направи общото пространство на кухнята-хола; Да се сменят опънатите тавани, за да не миришат на синтетика и да са сменени с дървени.

Може да боядисате стените със специална светла импрегнация в цвят слонова кост (като запазихме текстурата на дървото и защитени от мухъл / влага / плесен), поставите ламинат в светъл нюанс. Поставяте плочки в баните и на престилката над кухненската работна зона. По този начин се добавя техническо оборудване: подово отопление в две бани, монтира се е бойлер, електрическо отопление по целия периметър на сградата на двата етажа.

Ако вече сте реализирали грубия план, може да пристъпите към финото стилизиране на интериора на къщата.

Източник: izvozvane.com

Scroll to Top