Услуги за почистване на дворове

Животът може да попречи на почистването на вашия двор и рутинната поддръжка на градината. С пренебрегването на задълженията по почистване на дворове, твърде дълго може да си причините необратима вреда на здравето за вашата морава. Премахването на отломки е важно за поддържането на двора в добро състояние, растящ и процъфтяващ през цялата година.

Какво точно е включено в услугата за почистване на двор?

Почистването и поддръжката на дворовете не се състои само от натрупване на листа, но също така и от премахване на вредители, като гъбички и болести, които може да са се събрали. Професионалните екипи за почистване на дворове могат да предоставят следните услуги за почистване:

Почистване на обраслия двор;

Отстраняване на отпадъци от двора;

Почистване на изоставен дом;

Отстраняване на отпадъци от двора;

Отстраняване на листа;

Подстригване на жив плет;

Борба с плевелите;

Изхвърляне на зелени отпадъци, паднали клони и изгнили дънери.

Професионалното почистване на тревни площи ще ви осигурят най-добрата услуга и ще ви помогне да почистите двора си отгоре-надолу и да осигурите най-добрата услуга за грижа за тревата.

извозване на дворни отпадъци

Колко струва почистването на двора?

Услугата по почистване на дворове е достъпна и по джоба на всеки. Цената се базира на факта, че екипите пристигащи на място могат да поемат, както извозване на дворни отпадъци във вашия дом, така и при съседите. По този начин цената е значително по-ниска, заради комбинираните разходи за транспорт.

Как да намеря почистване и премахване на тревни площи близо до мен?

Можем да предоставим услуга за почистване на тревни площи в същия ден, в зависимост от вашия пазар.

Кога трябва да поръчам услуга за почистване на тревата?

В зависимост от състоянието на вашата морава, по всяко време може да имате нужда от общо почистване на двора. Ако вашият дом или имот са изпитали екстремни вятърни или метеорологични условия, може да се възползвате от почистване на тревата от професионална услуга за тревни площи.

Обикновено се препоръчват сезонни услуги за почистване на дворове през следните периоди от годината:

Услуги за почистване на есенни дворове

Промяната на есенния сезон носи красиви цветове, но също така почистването на листа и подготовка преди зимата. Важно е да защитите дома си и да пазите тревата си, чрез следните задачи:

Почистване на улуци

Подрязване

Торене

Изчистване на падналата шума

Премахване на паднали клони и дървета

Пролетни услуги за почистване на дворове

Март е известен с непредсказуемостта си, когато става въпрос за метеорологични условия, които могат да повлияят на вашата морава. Тези услуги за почистване на пролетни дворове са особено важни:

Подрязване и резитба;

Посяване;

Изчистване на пътищата;

Кантиране;

Торене;

Отстраняване на листа с торби за боклук

Препоръчва се също почистване на тревата

Освен сезонното почистване на двора, може да срещнете някои от следните ситуации, които изискват допълнителни услуги за почистване на двор. Почистването на дворове може да не е на върха в списъка ви с неща, за които да се притеснявате, но ако остане неотменен, може да се обърка ситуацията!

Scroll to Top