Три вида най-използвани дамски чанти

Най-използваните дамски чанти

Знаете ли, кои са трите вида дамски чанти, които всяка жена използва в ежедневието?

За да знаете, какво точно се предлага на пазара и кое конкретно е за вас, трябва да обърнете внимание на следните неща:

С каква цел ще се използват дамските чанти:

– чанти за работа;

– дамска чанта за всеки ден;

– портмонета чанти за вечерни събития;

Щом веднъж определите, за каква цел е необходима чантата, няма да има проблеми с избора на размер, цвят и общ външен вид. Съществува голям брой разновидности: големи и малки; широки и тесни; високи и средни; тъмни и светли, с дълга дръжка или с къса дружка, с една или две презрамки и т.н. По този начин, може да изброявате безкрайно.

дамски чанти

Чанта за офиса

Тази чанта трябва да е от средно голямата голяма, защото в нея се поместват необходимите неща, които са винаги под ръка. Такива помагат в работата. Чантата не прави изключение. Целта й е: да съответства на позицията и спецификата на работа.

Ако притежателката й се занимава с документи, то ще й е необходима по-голяма чанта. По избран размер ще може в дамската чанта да помества и папка с документи, козметична чанта и бизнес тефтер. Понякога, някои модели могат да поберат, дори малък лаптоп.

За бизнес дамата външността на чантата е важна. На такива неща се обръща внимание. Ако продуктът е в добро състояние, изработен от естествена кожа, добре позната марка – това предполага, че неговият собственик е успешен човек, ориентиран в качество и надеждност.

Работната чанта не трябва да е закачлива, строга, по-скоро като бизнес куфарче и трябва да пасва на костюма на притежателката си.

дамски чанти

Всекидневни дамски чанти

Това са модели с много отделения и джобове. Средни по размер, няма да поберат всички необходими неща. Твърде голямата чанта е безполезна. Поставете всичко на мястото си и можете да оцените, колко е удобно.

Много интересно и стилно решение. Няколко цвята и текстури на кожа се комбинират едновременно, което позволява да изберете чанта за всяко облекло. Такива модели са универсални и функционални, поради което са подходящи за всяка жена.

Когато купувате такава чанта, трябва да обърнете внимание на изработката. Проверете колко здрави са металните фитинги, дали всички шевове са пришити правилно, ръбовете не бива да са груби и да се натрапват. За да издържи по-дълго дъното на продукта, се нуждаете от наличие на декоративни крака. Такива наподобяват малко куфарче и предпазват от повреди. Такава чанта ще продължи да ви служи дълго време. Лесно е да се грижите за нея.

дамски чанти

Чанта клъч

Под красивото вечерно облекло, когато трябва да сте с приятели на парти или на банкет, в театър или ресторант, клъч чантичката ще си свърши добре работата. Тази малка чанта не е взаимозаменяем помощник в тези ситуации. За да се побере в нея, необходимата козметика и телефон, много пъти се усеща леко затруднение. От значение е и външният вид на чантата, всъщност той е много важен, защото удобството да помества всичко тук липсва. Тя трябва да се комбинира с тоалета, да бъде ярка, блестяща и да подчертава образа. Такива чанти са изработени от различни материали, дори от кожа. Богат избор и цветовата схема правят възможно закупуването на подходящия модел. Такъв може да разгледате и поръчате на ZOE.

Scroll to Top