Тенденции в онлайн пазаруването 2019

Онлайн търговията нараства, непрестанно! Това се случва дори, докато четете този материал. И тук, съвсем не става дума за продажбите на дребно, но и продажбите в световен мащаб и огромни размери. Ето, защо ако се интересувате от изработка на онлайн магазин, сега е моментът да надникнете в детайлите!

Тенденциите в онлайн пазаруването 2019 стават на всеки час!

Ръстът е по всяко време – денонощно и това подтиква към желанието за още повече. Всички данни сочат, че за 2019, Вашия бизнес ще се развива отлично ако се придържате към гребена на вълната.

Това може да стане по няколко начина:

Продажба през няколко канала

За да реализирате онлайн търговията си, трябва да се разпрострете из всички канали, които потребителят Ви ползва. Това са уеб сайтове, социални мрежи, реален магазин, както и онлайн магазини. Не подценявайте социалните мрежи. Начините клиентът да достигне до вас са многобройни, важно е да се насочите към правилните.

Онлайн търговия

Разбира се онлайн търговията е известна от години насам, но не е достатъчно, клиентите ви да изберат седейки само от компютъра. Сега е моментът да изградите мобилна версия за търговията си. Помислете за всички пътуващи в градски транспорт или в задръстване с личния автомобил. Какво правят? Всички те разглеждат, пазаруват, поръчват онлайн.

Предложете им лесен начин да открият вашия онлайн магазин!

Оптимизиране на плащанията

И помнете: Колкото и да е приятен шопингът, все се стига до момент с плащанията, а той не винаги и за всеки е приятен. Ако изникнат затруднения при самата поръчка, при плащане с карта, забавяне с доставка или прочие, това може да откаже клиентите ви.

Говорим за несигурност в плащането, поради незадоволителна политика за връщане, задължителна регистрация с акаунт, невъзможност за наложен платеж, прекалено дълъг период на доставка и др. Подобрете всичко това, за да си помогнете.

Търговска етика

Клиентите все повече се интересуват от еко съобразността. Споделете с тях за вашите продукти, екологични опаковки. Осигурите прозрачност. Бъдете честни с Негово Величество Клиентът, а той да прецени дали да сподели Вашата фирмена етика.

Атрактивна опаковка

Красивият подарък е в красива опаковка. Осигурете атрактивна и завладяваща такава на своите продукти! За да се стигне до продажбата им подредете добре магазина си. И като заговорихме за подредбата на уеб магазина за онлайн търговия, то предвидете и кой ще направи за вас изработка на уеб сайт. Той неимоверно е най-важен!

Онлайн магазините и търговията се променят от година на година. Технологиите също, а покрай тях и ние. Ето, защо е важно да сте в крак с модата и всичко случващо се, за да може да угаждате на клиентите си.

Помнете златното правило:

„Търговецът научава най-много за работата си, когато за кратко и той самият бъде от другата страна, а именно като клиент!“.

Scroll to Top