„Розови очила“ – розови аксесоари

Сложи си „розовите очила“ и хич да не ти пука! Стара приказка, която често се среща сред младите в разговорния стил. Сега обаче няма да разглеждаме нея метафорично, а ще се насочим към избора на истински розови очила като моден аксесоар и подходяща рамка за всяка жена.

Да не забравяме, че завършването на всяко изображение са аксесоари – чанта, обеци или гривна. Такива подчертават личността и вкуса.

Трансфер до ежедневието случайни чанта, стил, който съчетава розовият нюанс с бял, сив или черен. Това ще бъде най-елегантен „Гвоздей“ на всекидневния образ. Вижте и за дамските панталони, без които не можем: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehiкъса-дамска-жилетка-в-розов-цвят-zfashion.

Зловещо уморени от формалност и взискателност в офис стила сега може да приповдигнете настроението, като изберете една малка обеца в бледо розово или бежово-розов цвят. Това ще е чудесно допълнение към деловия начин. Избягвайте прекалено ярки цветове – те са без значение в подобни делови ситуации.

Розовите аксесоари винаги дават на образа лекота и романтика, така че ако искате винаги да изглеждате красива и женствена, спрете избора си на конкретни орнаменти. http://jumptospace.eu/2017/09/15/полиестер-е-друг-популярен-изкуствен.

Експериментирайте със стила, за да сте различна и запомняща се!

Розовият цвят на кожата, както и разнообразието от цветове е истински божи дар за жените от всички възрасти. Този цвят е универсален и не излиза от мода – така че можете спокойно да използвате дрехите и от минали колекции! http://obrazovatelno.com/2017/09/18/розово-всички-нюанси-на-модата .

Повдигнете настроението и красотата си, съберете погледите на другите е дрехи и аксесоари в розов цвят. Те ще са вашият чудесен помощник!

 

Scroll to Top