Как да организирате дома и да освежите без разходи

Ако искате да направите нещо различно в дома, което да ви презареждане всяка сутрин на излизане и да ви радва и успокоява вечер след натоварения ден, ви предлагам, заедно да надникнем в идеите и съветите дадени ни от световно известни дизайнери. Ето и тях, за това как да организирате дома възможно най-практично.

Нищо не е така мощно през „пролетта“ като жълтия цвят. Голяма бяла чаша или висока стъклена ваза в цвят на лимони може да донесе мигновено много стил в кухнята за пролетта. Добавяйки красиви предмети в дома ще имате двойна цел за показване и функционалност – лимоните са свеж, евтин аксесоар за стил, който също е подходящ и за готвене!

Можете също да внесете саксии с жълти нарциси в жилището си, за да направите това място щастливо. Растенията са по-ефективни по отношение на разходите, а дори прясно отрязаните цветя и луковиците могат да се презасаждат в градината в края на сезона. Това споделя за нас

– Кара Бътърфийлд, интериорна стилистка / дизайнерка в Бостън;

Заложете на възглавниците

Сменете възглавниците на дивана или леглото с ярко оцветени такива и не се страхувайте да смесвате в тъмен шрифт.

– Кишани Перера, интериорен дизайнер чиито специализирала в екологичен дизайн;

Мебели, пребоядисани и върнати

Няма нищо по-хубаво от новата мебел. Независимо дали такава обновена, заменена сизцялонова или реставрирана. Само ако смятате да купите нови мебели може да потърсите фирма която извозва стари мебели.

Добавете артистичност в мебелите

Античният вид мебели е фантастичен проект и чудесен начин да прекарате уикенда със семейството си. Насърчете всички да изберат даден елемент и да го използват като проект „тази седмица“. Ако смятате, че даден проект ще отнеме повече от седмица, предвидете го в идните. Може да опитате да боядисата старинни бюра или дрешници, може дори да освежите или почистите мазето.

Това ни съветва Джилиан Харис, дизайнер на интериор и бивша звезда на The Bachelorette ,

Scroll to Top