Цветова палитра за битовия стил на обзавеждане

Първото нещо, което идва на ум при споменаването на думите спалня е легло, канапе, покривки за легло. Основната задача за леглото в стил рустик е прост дизайн и естествени материали за неговото производство. Орнаментите тук не са забранени, но трябва да са минимални. Ако това е което търсите, то лесно може да пресъздадете този стил и във своят дом. Ето и фирми, на които може да разчитате за различните услуги:

EVROSONDA.COM – за водоснабдителни сондажи за вода;

EVRO5.COM – фирма за почистване на апартаменти София;

DEPO.BG – с цени за почистване.

Спалнята в рустик стил има издълбани краката, светла облегалката за главата. Декорацията на такова легло може да бъде покрита, направена в рустикален стил. За да допълните всичко това зашийте няколко петна от различен цвят и текстура, нещо което би било по-лесно?

В резултат на това, получавате не само оригиналния, но и функционални мебели в използвайки даден елемент от декора. Целесъобразно е също така да покрие, изработени ръчно плетива и дантели. Тези елементи могат да украсяват не само легло, но диван с фотьойли.

Класическият диван за селски интериор е преди всичко дървена пейка, на която са поставени табуретки или малки възглавнички за по-удобни места за сядане.

Подобен спектакъл може да се направи в коридор в стил рустик. Селският стил се основава на приятна задача и домашна атмосфера.

По отношение на цветовата палитра, при избора на цветове и нюанси, трябва да се разгледат на първо място възможността за изграждане. От коя страна на прозореца на кухнята са поставяни. Има ли достатъчно светлина в този случай вътре? Какви кадри са осветени, има ли достатъчно пространство?

Този стил се характеризира с естествени материали и цветовете, които трябва да бъдат съчетани с тях. За най-успешните се считат светло синьо, златисто кафяво, бежово, кехлибар, малахит и шам цветове. Всички те са вариращи от бяло и завършват в светло кафяво. Не трябва да се злоупотребява с тъмните нюанси. Интериорът може да изглежда една пещера.

Мебелите в стил рустик се характеризира с простота на дизайна и производството на естествени материали, но в същото време трябва да са елегантен! Пример за такава селска елегантност може да бъде един стол с висока облегалка, издълбан или кухненски шкаф с резбовани странични рафтове. Кухненските шкафове често имат отворена структура. Това създава не само за удобство на използването им, но също така и е в състояние да използва в много чист вид на стените, рафтовете и прочие, типично за етно стил. Кухненски шкаф може да се настрои, ако мястото позволява, въпреки, че е обемист, но по този начин могат да се настанят малки уреди на видно място, които да компрометират целостта на хармонично възприятие на интериора на селските райони.

Както вече споменахме, този стил е присъщ не само стая, като кухнята. Той подхожда и на спалня и коридор. В този стил, дизайнът ще изглежда не по-малко хармонично.

Scroll to Top