8 трика в полза на успешната домакиня

С бързите темпове на задаващото се лято, коя дама не би искала промяна и настроение в дома си. Предлагаме ви няколко изпитани трика и полезни съвети, с които може да преобразите дома си и тук няма да имате нужда от вълшебна пръчица или някакво магическо заклинание, че да въведете всичко в приличен вид.

Може би и на вас се е случвало отваряйки гардероба да не откривате така търсената дреха. Всяка дама, колкото и подредена и педантична да е по отношение да реда има моменти, в които изпада в подобни ситуации.

Ето фирми, които да помогнат в почистване, изхвърляне и извозване:

ХАМАЛ.BG, може да откриете на адрес: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD;

SMETISHTE.COM, потърсете на: http://smetishte.com/pochistvane-na-apartament-tavan-i-maze;

FORI.EU, разгледайте и поръчайте от тук: http://fori.eu/izvozvane-na-stari-mebeli.

За всичко останало по дома, ето как да се справите с тях:

  1. Приятни аромати – поставете в гардероба и шкафовете ароматни торбички срещу молци. Те ухаят на лавандула и дават приятен аромат на целия дом.
  2. Почистване на гардероба – всеки нов сезон гардероба и чекмеджетата за дрехи имат нужда от подредба. Затова набавете достатъчен брой чували за съхраняване на дрехи и приберете всичко непотребно за идващото лято.
  3. Органайзерите са чудесни – изхвърлете всички остарели телени закачалки и си набавете органайзер с пластмасови и плътни такива. Органайзера за колани, бельо и чанти е идеален вариант за всеки дом, пести пространства и всичко е така подредено
  4. Петната по пода – петната по тъкани от лен и памук, се отстраняват лесно, чрез накисване в прясно мляко.
  5. Мазни петна – малко бензин на петната от мазнина по тапетите ще направи чудеса. Ако боята по тапетите не е устойчива опитайте със сушена кора от ръжен хляб.
  6. Почистване на кожата – за целта амониев карбонат и топла вода вършат чудеса.
  7. За ароматни маслини – съхранявайте ги в стъклен буркан с нарязан магданоз, зехтин и лимонови резени. Преди да ги поставите в буркана ги залейте с гореща вода и ги оцедете.
  8. Пържените картофки – не на мазнината – всички ги обичаме, но уви, прекалено мазни са за диетата ни. За да се избавете от ненужната мазнина по тях, преди да ги пържите потопете ги за 20 мин. В прясно мляко.

 

Scroll to Top