3 начина да актуализирате дома си без основни ремонти

Ние всички мечтаем да създадем удобства на уютен, добре проектиран дом. Макар че има много направи си сам е има и неща, които работят и изглеждат добре да се актуализират или обновяват. Това няма да е възможно за тези от нас, които не знаят разликата между трион маса и бормашина.

Нека да погледнем 3 творчески начина за актуализиране на дома, без да събаряме стени или нарушаваме сметката ви в банката.

Започнете с избора на някоя от трите по-долу фирми за:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM – почистване на дворове с извозване на отпадъци.

OBSHTINI.COM – почистване с извозване на стари мебели.

HAMALSKI.COM – хамалски услуги с транспорт.

1) Създаване на отворено място в дома

Според Проучване, отворените етажни планове са на върха на списъка, когато става въпрос за закупуване на жилище и жилищна собственост. Собствениците искат бокс, където кухня и трапезария са едно огромно открито пространство. Също така, официалните трапезарии изглежда излизат от мода.

Тук е вашата възможност да се създадете пространство в дома си, което прави по-привлекателна атмосферата за вас и за вашите посетители. Как може да направите това, без разкъсване на стени, ще попитате вие? Всъщност, тези, които правят дома да изглежда открит и ефирен може да бъде по-лесно, отколкото си мислите. Понякога е по-лесно, като се отървем от по-големи, обемисти мебели, или преместваме мебели из стаята, за да видим какво разположение дава най-отвореното пространство. Ако са прикрепени към огромния шкаф, шкаф или друга обемиста мебел от обзавеждането, то многото пространство, ще й помогне да „изчезне“. Така окото започва да мисли, че пространството е по-просторно и отворено.

Друг трик на окото, което дава илюзия за отворено пространство са огледалата. Огледала, поставени в противоположни прозорци отразяват светлината в стаята и правят стаята да изглежда по-отворена. Ако имате официална трапезария, тя се превръща в уютна зона, която също може да се трансформира в домашен офис, стая за занятии или библиотека с кът за четене. Това ще направи сегашното пространство по-използваемо и създава цяла нова стая в дома. Всичко това без никакви разхвърляни ремонти.

Най-голямото огледало в тази трапезария създава илюзията за по-голямо, по-открито място.

2) Добавяне на ново осветление към вашия дом

Подходящото осветление може наистина да донесе живот в дадена стая. Ако осветлението в една стая е лошо, тя изглежда малка, тъмна и тясна, докато ярко осветената стая изглежда отворена, ефирна и приветлива. Има много начини да се проясни дома със светлини. Някои от по-лесните методи са толкова прости, колкото купуването на настолни лампи и подови лампи за вашия дом.

Стратегическо място и лампи в тъмните ъгли ще оживяват стаята  ще направят приветлива и уютна. Ако искате да сте с приключенски, зашеметяващи модерни шедьоври, изберете от наличните на пазара.

3) Корпусна мебел: Актуализация на чекмедже и дръжки на вратите

Нищо повече от остарели дръжки и ключове в кухня и баня не могат да говорят за старомодни, износени и мръсни неща. Няма извинение да не актуализирате всичките дръжки на вратите и ключове за лампите. Това е толкова просто да се направи и има толкова много начина за актуализиране на шкафове.

Има множество облицовки от които да избирате, като бронз, полиран никел, стара мед и лъскава неръждаема стомана. С толкова много съвременни възможности за избор на пазара може да се окаже трудно да решите какво е най-подходящо за вашия дом.

Изборът на дизайн е до вас, така че да излезте и да започнете обновяване на вашата кухня и шкафове за баня днес.

Scroll to Top