Съхранението, което ще промени живота ви

еко домОрганизирането на дома може да се чувства чудесно. Въпреки това, пътят до него може да в дълъг и неравен.

Ако започнете от нула, то може да бъде трудна стълбица, която да се наложи да изкачвате в продължение на месеци. Въпреки това, ако започнете стая по стая в един момент, скоро ще видите дом по различен начин на живот – революция.

Увеличете пространството и сведете до минимум елементарното с тези велики решения за съхранение:

  1. Осигурете шкаф за обувки

Разбира се, че си струва да направите чистка с едно изхвърляне на стари мебели. Помислете обаче за кутия за обувки. Независимо дали го използвате действително за обувките си, или предпочитате да държите по същество в контейнер свободен склад. Винаги е страхотна идея да се по-спретнати и по-дискретни с място за съхранение на обувки.

  1. Място за съхранение на чорапи

Сега вече сте губили часове в ранната утрин, за да откриете единият чорап на съпруга или децата. Сега може да организирате всичко така лесно и да е пред очите ви. Има пластмасови поставки в кръгла форма, със закачалка, улесняваща монтаж в гардероб. По подобно приспособление има множество щипки и на тях може да закачите всеки чифт чорапи.

  1. Шкаф за съхранение под леглото

За да е всичко елементарно прибрано, дори в спалнята ви може да добавите допълнителни шкафове за съхранение под леглото. Подобно на един матрак, една добра идея е рамка легло на стойност на инвестицията – особено ако тя се удвоява като единица за съхранение!

  1. Рафт над вратата

Тази идея е чудесна за максимизиране на пространството. Можете да закупите различни рафтове, необходими за различни пространства в дома.

  1. Организирайте аксесоари

Не е нужно да се купуват скъпи нови продукти, за да сортирате старите неща. Бъдете креативни с неизползваните елементи в дома си.

Scroll to Top