Как да използвате климатици в детската стая

Ако използвате климатици по грешен начин, те могат да навредят на децата ви. Така може да се провокират респираторни заболявания.

В горещо време е толкова неприятно, че много семейства, които имат деца ползват климатик по-редовно. Въпреки това, с помощта на климатик по грешен начин може да се стигне до заболявания на дихателните пътища при децата. Разберете за едни от най-добрите климатици пловдив.

климатик за детска стаяПрекомерното използване на климатичната инсталация или използване в грешен начин може да направи децата податливи на респираторни заболявания, като ринит, бронхит, пневмония и болки в гърлото, астма …

Ако децата живеят в климатизирани стаи в дълъг период от време, те могат да имат дехидратация, суха кожа, вируси и респираторни заболявания. Климатичните инсталации са склонни да направят респираторните жлези сухи, което води до недостиг на въздух, треска и диария … Особено, ако използвате климатици, трябва да сте много внимателни. Не достатъчната грижа и внимание към децата, могат да доведат сериозни усложнения. Заповядайте на масаж при нас.

Не трябва да позволите на децата да стоят в климатизирана стая повече от 4 часа.

Когато децата спят, температурата на тялото намалява, така че те лесно да получават болки в гърлото и висока температура, което води до диария. Въпреки това, много родители прекаляват с климатиците и създават големи различия между температурите в помещението и навън, което не е добро за децата.

За безопасността на децата, родителите трябва да оставят температурата на къщата е около 25-27 градуса по Целзий. Тя ще бъде добре за децата, ако разликата между къщата „и температурите отвън е около 7 градуса по Целзий. Например, ако външната температура е 35 градуса, на този в климатизирана стая трябва да бъде 28. Такава разлика няма да доведе до проблеми, ако децата напускат често климатизираната стая.

На всеки 4 часа е добре да се изключи климатика за 30 минути преди да излезе; в същото време, преди детето да излезе навън е добре да се отвори вратата, така че да може да се разпространява въздуха и деца да се адаптират към външната температура.

Хигиената на климатика е от огромно значение и родителите трябва да вземат бележка за почистване на климатика периодично. Така ще се избегнат форми и патогени. В противен случай, климатичната инсталация ще бъде опасна за здравето на детето.

Климатизирана стая също трябва да бъде чиста. Когато не използвате климатиците, трябва да оставите вратата и прозореца отворени.

Scroll to Top