3 въпроса около цветните дилеми в интериора

Енергизиращо червено, успокояващо синьо или релаксиращо зелено. Това са само малка част от нещата, които могат да направят чудеса във вашия интериор.

Някои хора избират различни цветови схеми, когато става дума за жилищата или офисите им. Първият въпрос – как да оцветя стените, какви мебели да избера и как да съчетая обзавеждането винаги възникват, когато новата стая е съвсем празна.

Ето някои насоки за решаване на вашите дилеми при избора на цветове за интериора.

  • Различни комбинации

В търсене на подходящ цвят или модел, можете да намерите доминиращ сред мебели, произведения на изкуството или тъкани. Например, ориенталски-шарени килим, които да пресъздават няколко улики, свързани с интериора на цветова схема. Използвайте услугите на hamalski.com, когато се налага да се разделите с част от излишните мебели.

  • Неутрални цветове

Неутралните цветове като бежово, сиво, тен, тъмносиво и кремове са страхотни за фоновите пространства, като тавани и стени. Такива придават илюзия за повече пространство и могат да се свържат с най-различни драперии и мебели. Например, дълбоко дюшеме комбинирано със среден бял тон на тавана и бежови стени. Това добавя конвенционална атмосфера за вашия хол.

Едни от най-популярните съвременни схеми трябва да включва избор на контрастен, но допълващ цвят за тапицерията. Например, една стена може да се боядисвана със светъл цвят, тъмносиво, но тапицерия около прозорци, таван и пода може да се боядисва в по-дълбок цвят като кафе. Топ и кафе са в един и същи цвят от семейството на кафяво, но разликата в нюансите може да създаде достатъчно контраст и съвременен вид на помещението.

Други методи за координиране на тапицерия и цвят включват оцветяване на тапицерия и формоване с естествен цвят, който допълва цялостното интериор на помещението. Ефектът на оцветяване на тапицерията е подобен на този от картина, контрастиращ и допълващ цвят, освен това оставя тапицерия и формоване с появата на естествено дърво. Ако тези промени не са достатъчни, опита показва, че друга добра алтернатива е чрез директно извозване с kamion.bg на всичко старо и непотребно.

  • Цветови схеми

Безплатно или аналогични смеси за интериор и цветова схема. Такива могат да използват съчетания между виолетово и жълто, които са смели и драматични. Този интериор създава атмосфера на баланс и създава визуален интерес в пространството.

Някои добри примери за стилни, ярки цветове, които са смеси включват прах, синьо, мента, ръжда, сьомга, орхидея и зехтин. Всички тези цветове са дълбоко, съдържащ много първични елементи, които запазват своят характер. Съществуват най-различни цветове като мента, прах синьо, зехтин или топла като горчица, сьомга и кестеняво, които в правилната комбинация създават зашеметяваща атмосфера в хола. Декорът не е само въпрос на цвета на стени и тавани и все пак. Мебели и настилки има толкова много, което могат да покажат за постигне на ефект. Неутрални, стилни мебели дава най-много за една стая. Изберете и мебелите в такива нюанси. За старите неща потърсете izvozva.com.

Scroll to Top