5 предимства на микрофибърният моп за почистване на Ламиниран паркет

Ако не сте убедени в силата на микрофибърната бърсалки като най-добро средство за почистване на ламиниран паркет, то прочетете за 5-те предимства, които могат да променят мнението ви.

За да не губите и ценно време да обикаляте по 10 пъти до банята, за да изплакнете една гъба, то ползвайте микрофибъра кърпа моп за забърсване на паркета.

Ето и 5-те предимства на микрофибърната бърсалки за почистване на ламиниран паркет:

# 1 от микрофибърните бърсалки са по-гъвкави

Те могат да се използват както за сухо почистване на прах, така и за сборен тип боклуци и мръсотия. Можете да използвате една и съща микрофибърна подложка за целия процес. След като избършете ламинат или многослоен паркет можете просто да махнете прикрепеният тампон и да изплакнете с топла вода.

# 2 Екологичните подложки за многократна употреба

Микрофибър въже подложки са супер еко-приятелски, тъй като те могат да бъдат използвани многократно. Няма нужда да ги изхвърляте. Когато микрофибърната подложка стане наистина мръсна всичко, което трябва да направите е да я замените с нова.

# 3 Еко бърсалка

Микровлакната привличат прахта като мощен магнит, който ги прави перфектни инструмент за събиране на кучешка козина или паднала коса.

# 4 Не оставят следи от ивици или мръсотия

За разлика от низът с въже или гъба, микрофибърната бърсалки не оставят ужасни ивици мръсотия. Тя събират всичко, което се получава по пътя и не е необходимо да чистите дадена площ няколко пъти. Това е идеален вариант за подова настилка в хол.

# 5 Въртящата се главата има невероятна маневреност

Главата на мопа е въртяща и това го прави лесен за маневреност дори в трудно достъпните участъци – под маси и столове.

Ако това ви се струва трудно, търсете фирми за почистване.

Scroll to Top