Как да съчетаете слънчеви очила с летни модни дрехи

дрехиИ това лято световните дизайнери ни подканят с невероятно многообразие от стилове, форми и размери на слънчеви очила. Модната сцена е залята от модели, които си партнират с дрехите.

Научете кои модели остават актуални и как да ги комбинирате в тоалета за всеки ден и повод:

Стил „Сара Пейлин“ – тези модели слънчеви очила са кръстени на  скандалната губернаторка от Аляска. Името им е дадено от самите модни дизайнери, защото тъкмо тя наложи правите ъгли, които се асоциират с образа на интелектуалката.

Класически модели слънчеви очила – очилата с правоъгълна рамка отиват на всяко лице и всеки стил на обличане. Затова и те са сред най-купуваните. По отношение на цветове, добре е да се избират тъмните.

Кръгли очила за слънце – колкото по-големи, толкова по-добре. Това правило важи с пълна сила в избора на слънчеви очила за лятото. Дори сред почитателите им са звезди като Джони Деп, Манди Мур, Том Форд и пр.

Очила с метални рамки – модели в злато от Гучи или модели украсени с малки златни или сребърни елементи се котират добре на пазара и се съчетават лесно с летни дрехи.

Цветни слънчеви очила – пролетта и лятото са времето, в което всички слагаме „розовите очила“. Е, не точно буквално, но дори така да е цветовете в модели слънчеви очила, трябва да са всякакви. Те могат лесно да се комбинират с дрехи в летни цветове и пъстри нюанси. Колекции дрехи във винтридж стил, сред които е и дамска туника 55630613-1 и яркочервено, оранжево, неоново, внасят нотки разнообразие, дори, чрез малките детайли.

Ретро излъчване с ретро очила – още от миналия век, сега тези модели очила се носят от всякакви хора. Те станаха популярни с филма „Закуска в Тифани“, където Одри Хебън е повече от очарователна с такъв модел. Следвана от Риана, Сиена Милър, Линдзи Лоън, защо да не опитате и вие, ако смятате, че имате лицето на една от тях.

Авиаторски модели слънчеви очила – и те са не по-малко интересни, предпочитани, модерни и удобни. Не е случайно, че присъстват в колекциите на Стела Маккартни, Гучи и Хуго Бос.

Scroll to Top