7 причини да обичате паркет

Някои хора презират ламиниран паркет. И все пак, ако смятате да инсталирате в собствената си къща, направете една виртуална разходка из:

  1. Всички фактори претегля, че ламинатът изглежда доста добре

Вашата кухня се нуждае от Трислоен паркет Kährs Spirit Unity Cliff Oak (Дъб Скалист).

В един фантастичен свят, без смекчаващи вината обстоятелства, вие скоро ще има нещо истинско. За разлика от ламинат, масивния паркет си има цена, която ви не е по силите и възможностите на всеки. Тогава на хоризонта се появява ламинирания паркет, който е добра алтернатива, замества визията на истинско дърво и е на достъпна цена.

  1. Система клик и готово

Инсталира се толкова бързо в сравнение с други видове подови настилки, че в рамките на един ден като пъзел може да имате цяла една стая обзаведена с ламинат.

  1. Разглобява се лесно и бързо

Странното е, но фактът, че ламиниран паркет е лесен за инсталиране и може да се замени бързо и лесно, когато е време за обновяване на стила.

Плаващият етаж не е прикрепен към пода. Така че, никаква сложност няма, нито къртене, нито остъргване на хоросан или лепило. Просто разглобявате и е готово.

  1. Изглежда малко

Ламинатът изглежда като истинско дърво. Той има способността да пресъздава фотографски репликацията на дърво или камък.

  1. Pergo не е единственият ламинат на пазар

Ламинираният паркет води началото си от марката Pergo, с почти всички най-известните марки на еластична настилка, но това не е единственият му производител днес. Шансовете да намерите по-евтин ламинат с други марки, отколкото с Pergo марка са във ваша полза.

  1. Можете да инсталирате Ламиниран паркет на влажни места

Макар да е вярно, че ламинатите са податливи на влага е възможно да се инсталира ламинат придружени от пароизолация. Такива имат външен подривен слой, които брани от проникване на вода и влага във вътрешността.

  1. Други подови настилки имат двойни проблеми

Важно е да се има предвид, че дори и „истински неща“ има свои собствени проблеми.  С други думи, може да се деформират. Всичко това може да изглежда фантастично, но е трудно на се вземе решение само за десет минути. Ето, защо помислете над всяка една точка от тези и изберете според вид и цени.

Scroll to Top